Sufletul este un diamant neşlefuit iar faptele realizate în fiecare clipă ajută la atingerea acelui punct care oferă o valoare nepreţuită diamantului propriu.

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Cluburile, discotecile si petrecerile

Acest post este unul dintre acele adevăruri care cei care se regăsesc în ceea ce voi scrie nu recunosc sau găsesc argumente să "se scoată", de aceea rog pe toţi cei care îl citesc să-şi lase părerea printr-un comment sau argumentul care dovedesc că nu fac parte din acea categorie.
Subiectul care-l voi aborda este despre viaţa de noapte petrecută în cluburi, discoteci sau alte spaţii zgomotoase şi înghesuite. În ultima vreme termenul de discotecă este foarte demodat fiind înlocuit cu cel de club, iar sensul acestui cuvânt a prins multe derivări de la cei care îşi pierd nopţile pe acolo, derivări precum clubing, cluber şi altele. Dar până la urma urmei ce este clubul?
Eu îl văd ca locul de refugiu al piţipoancelor care vin să se expună în faţa cocalarilor/cluberilor ce ies la agăţat şi să se îmbete pe bani mulţi. Nu contează că afară sunt -30 de grade, ele tot o să vină într-o fustă de 20 de centimetri cu o bluză transparentă (de nu e nevoie să-i spui să se dezbrace să vezi cum arată) cu un decolteu până în buric şi un încărcător plin de cercei prinşi în ureche, cât despre sexul tare să nu mai spun, obişnuita cămaşă albă cu mâneci lungi, blugi/pantaloni albi, curea cu cataramă cu bling bling, pantofi de lac şi dansul de maimuţă arsă la cur sau de obsedat sexual. Muzica, este infernală, trebuie să-ţi iei cu tine căşti folosite la demolări ca să fie acceptabil pentru urechi iar pentru o conversaţie cu partenerul de masă este nevoie de o portavoce sau un carneţel cu un pix, altfel te poţi alege cu un roşu în gât de toată frumuseţea sau poţi învăţa limbajul semnelor varianta de club.
Un alt lucru nelipsit în cluburi este fumul de ţigară. Foarte eficient pentru cei care vor să scape de ei foarte lent dar sigur, mai ales în cluburile fără aerisire, mici şi aglomerate. De băutură nu mai vorbesc fiindcă toată lumea ştie scorurile care se învârt prin asemenea localuri şi nu mai are rost să consum caracterele degeaba. Dar toate au un sfârşit, iar când este timpul să pleci şi realizezi că nu te-ai ales cu nimic, oftezi şi te întorci şi a doua seară cu gândul că vei avea mai mult noroc.
Dacă ar fi să introducem atmosfera de club pentru o aniversare, un eveniment important, aş spune că este locul ideal dar cu mici modificări, dar practicarea "clubingului" doar pentru unele scopuri......HELL NO!!! Într-un fel mă gândesc că dacă vrei te distrugi, angajează-te ca DJ, animatoare, barman sau chelner. Doar aşa te poţi alege cu unele "cadouri" care nici dacă îţi iei toate salariile până la vârsta de pensionare nu te mai fac bine.
Aşa că după o noapte de petrecere în club poţi învăţa multe lecţii  importante cum ar fi: într-o lume sufocată de zgomot, gesturile sunt de mare valoare; consumul excesiv de fum, de muzică tare poate dăuna grav mentalităţii!

Un comentariu:

  1. Mai pune si faptul k baietzashii vin cu ochelari de soare prin bezna, iar fatucile cu ochelari tip musca ce le acopera toata fatza si asha inecata in maclau...muzik d prost gust si masini de lux, desi multzi dintre ei nici nu cunosc alfabetu'...sau meteahna celor de la noi din tzara de a-si cumpara ultimele fitze in fatza blocului, desi nu au ce manca sau ce da la copii.

    RăspundețiȘtergere